غذاهای طب سنتی دکتر روازاده

غذا در طب سنتی ایران از چند جنبه قابل بررسی هستند که شامل موارد ذیل است:

 

۱- سرعت هضم

 

۲- ایجاد خون و خلط صالح

 

۳- مقدار ایجاد خلط و قوا

 

مطالب مرتبط:

برنامه غذایی هفتگی طب سنتی

دستور پخت غذاهای طب سنتی

بهترین غذاها از نظر طب سنتی

غذاهای مناسب برای شام در طب سنتی

بهترین ناهار در طب سنتی

شاه غذا در طب اسلامی

کتاب غذاهای سنتی در طب سنتی

غذاهای طب سنتی دکتر روازاده

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.