ویژگی تربچه

مولد ریاح و محرک آروغ، برای معده مناسب نیست، اگر پس از طعام خورده شود ملین و نفوذدهنده‌ی غذاست و اگر پیش از غذا خورده شود ، ملین و نفوذدهنده غذاست و اگر پیش از غذا خورده شود، مانع نفوذ و استقرار غذا در قعر معده شده، لذا موجب سنگین شدن غذا بر معده و سهولت قی {استفراغ}کردن است ، برای آب اوردن شکم و یرقان نافع است، زیاده‌روی در آن موجب تعفن اخلاط است، با مصلح باید مصرف شود.

 

 

مصلح: نمک ، عسل ، زیره خیسانده در سرکه

مطالب مرتبط:

ترب قرمز بزرگ

خواص ترب قرمز و سیاه

خواص تربچه در طب سنتی

خواص برگ تربچه

خواص تربچه برای زنان

خواص و مضرات تربچه قرمز

خواص تربچه برای مردان

تربچه قرمز و فشار خون

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.