ویژگی جگر سیاه

غلیظ و دیر هضم و خون تولیدشده از آن سریع‌التعفن است مگر با نمک و دارچین و سرکه و گشنیز که خشک که نیک بر آتش بریان کرده باشند. اگر قوه‌ی هاضمه قوی باشد، جهت زخم‌های دستگاه گوارش و اسهال نافع است. بهترین آن جگر پرندگان است. بهترین مرغ، اردک، و غاز چاق و جوان و بعد از آن، جگر بزغاله و بچه گوسفند یکساله.

 

 

مصلح: نمک، دارچین، گشنیز، سرکه، شاه‌ریزه، کباب نمودن در گرم‌مزاجان، چاک‌زده و نمک و صمغ غربی پاشیده، کباب شود.

مطالب مرتبط:

نام دیگر جگر سیاه چیست

خواص جگر گوسفندی در طب سنتی

عکس جگر سیاه

بعد از جگر چه بخوریم

جگر سیاه انسان چیست

جگر سیاه همان کبد است

فواید و مضرات جگر گوسفندی

جگر سفید

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.