مزاج جگر گرم و تر است.
بهترین کبد، جگر پرندگان خصوصا مرغ، اردک و غاز جوان چاق است و از چهارپایان جگر بزغاله و بچه گوسفند یکساله است.
خواص: خون مولد از جگر در مجازی به کندی حرکت میکند و سریعا دچار عفونت میشود مگر آنکه با نمک، سرکه، زیره، دارچین و گشنیز خشک درست شده باشد.
مضرات: دیر هضم و غلیظ است.
مصلح: در افراد گرم مزاج سرکه و گشنیز و در سرد مزاج ادویه گرم.
مطالب مرتبط:
- پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳ ۰۹:۴۳
- ۵ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر