ویژگی جگر

مزاج جگر گرم و تر است.

 

بهترین کبد، جگر پرندگان خصوصا مرغ، اردک و غاز جوان چاق است و از چهارپایان جگر بزغاله و بچه گوسفند یکساله است.

 

خواص: خون مولد از جگر در مجازی به کندی حرکت می‌کند و سریعا دچار عفونت می‌شود مگر آن‌که با نمک، سرکه، زیره، دارچین و گشنیز خشک درست شده باشد.

 

مضرات: دیر هضم و غلیظ است.

 

مصلح: در افراد گرم مزاج سرکه و گشنیز و در سرد مزاج ادویه گرم.

مطالب مرتبط:

خواص جگر گوساله برای کم خونی

خواص جگر گوسفندی کبابی

خواص جگر سفید در طب سنتی

فواید و مضرات جگر گوسفندی

مضرات جگر گوسفندی

بهترین زمان مصرف جگر

بعد از جگر چه بخوریم

خواص جگر گوسفندی در طب سنتی

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.