ویژگی دل

مطلقا گرم و خشک است. گرمی دل پرندگان زیادتر از بقیه است. بهترین دل حیوان کم‌سن جوان چاق و سالم است. دل گوسفند و بز کم‌سن بهترین است.

 

 

گوشت دل بسیار سخت و دیر هضم است. مقوی دل و از بین برنده تپش قلب است.

 

 

مضرات: ایجاد خلط بد می‌کند.

 

 

مصلح: باید خوب پخته شود یا سرخ‌کرده آن با روغن و سرکه یا کباب آن با روغن کنجد یا بادام و سرکه و گلپر و فلفل و زیره و آویشن خورده شود.

مطالب مرتبط:

ارزش غذایی دل گوسفندی

خواص دل و قلوه گوساله

خواص قلوه گوسفندی برای کودکان

خواص دل گوسفندی

طبع دل مرغ در طب سنتی

خواص و مضرات دل مرغ

خواص دل مرغ نی نی سایت

خواص دل مرغ در طب سنتی

مضرات دل مرغ در طب سنتی

خواص دل گوسفند در طب سنتی

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.