ویژگی کلیه

طبع آن سرد و خشک است. بهترین آن مربوط به کلیه گوسفند جوان چاق و بز است که تازه ذبح شده باشند.

 

خواص: مقوی گرده و کمر است. پیه آن موجب نرم شدن ورم‌های سخت می‌شود.

 

مضرات: هضم آن به کندی صورت می‌گیرد و ماده ناصالح تولید می‌کند زیرا بدترین قسمت حیوان کلیه آن است.

 

مصلح: قلوه را با پیه خودش بپزند و یا روغن زیتون یا روغن کجد اضافه کنند و با نمک، فلفل، دارچین، زیره و سرکه آنرا خوشبو کنند.

مطالب مرتبط:

خواص دل و قلوه گوساله

عکس قلوه گوسفندی

ویتامین موجود در قلوه

عکس دل و قلوه

خواص قلوه گوسفندی برای کودکان

خواص قلوه برای کم خونی

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.