طبیعت گوشت بلدرچین: در درجه دوم گرم و خشک است.
غذائیت بلدرچین زیاد و چاقکننده بدن است. موجب ادرار شکستن سنگ میگردد. جهت درد مفاصل مفید است.
گوشت آن مخصوصا قلب آن باعث رقت قلب میشود و سبب تحریک و افزایش نیروی جنسی خانمها میشود.
مضرات: زیاد خوردن آن موجب سردرد و گرفتگی عضلات میشود.
مصلح: در آب و روغن کنجد یا روغن بادام جوشانیده شود و سپس با روغن بادام یا روغنهای دیگر مصرف گردد.
مطالب مرتبط:
خواص گوشت بلدرچین برای سالمندان
طرز پخت گوشت بلدرچین برای کودکان
- پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳ ۰۹:۴۱
- ۵ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر