ویژگی گوشت شتر

طبیعت گوشت شتر: در درجه دوم گرم و در درجه سوم خشک است.

 

خوردن آن تقویت‌کننده نیروی جنسی و موثر در درد لگنی مزمن و سیاتیک است.

 

گوشت شتر غلیظ و ثقیل است. خون سوداوی تولید می‌کند.

 

مصلح: آن را با نمک، فلفل، زیره کرمانی و شوید تهیه کنند و بگذارند خوب بپزد.

مطالب مرتبط:

خواص گوشت شتر برای مردان

مضرات گوشت شتر

مضرات گوشت شتر در طب سنتی

خواص گوشت شتر برای زنان

خواص گوشت شتر نی نی سایت

کباب گوشت شتر

خواص قلم شتر در طب سنتی

خواص قلب شتر

خواص گوشت شتر برای اسپرم

خواص دل و قلوه شتر

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.