طبیعت گوشت شترمرغ: در درجه سوم گرم و خشک است.
خوردن آن سبب تحلیل ریاح و بلغم است. در دردهای مفصلی و خواب رفتن اندامها و بیماری ناشی از سردی رحم مفید است.
مالیدن آن بر بدن و پای اطفال باعث سرعت حرکت آنها میگردد.
مضرات: هضم آن به کندی صورت میگیرد و برای افراد گرم مزاج مضر است.
مصلح: استفا.
مطالب مرتبط:
بهترین قسمت گوشت شتر برای کباب
خواص گوشت شتر مرغ برای سالمندان
- پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳ ۰۹:۴۱
- ۵ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر