ویژگی گوشت شترمرغ

طبیعت گوشت شترمرغ: در درجه سوم گرم و خشک است.

 

خوردن آن سبب تحلیل ریاح و بلغم است. در دردهای مفصلی و خواب رفتن اندام‌ها و بیماری ناشی از سردی رحم مفید است.

 

مالیدن آن بر بدن و پای اطفال باعث سرعت حرکت آن‌ها می‌گردد.

 

مضرات: هضم آن به کندی صورت می‌گیرد و برای افراد گرم مزاج مضر است.

 

مصلح: استفا.

مطالب مرتبط:

قیمت گوشت شترمرغ و بوقلمون

بهترین قسمت گوشت شتر برای کباب

گوشت شترمرغ از کجا بخریم

خواص گوشت شتر مرغ برای کودکان

خواص گوشت شتر مرغ برای سالمندان

مضرات گوشت شترمرغ در طب سنتی

خواص گوشت شتر مرغ در طب اسلامی

مضرات گوشت شترمرغ

بهترین قسمت گوشت شترمرغ

قیمت گوشت شترمرغ دیجی کالا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.