ویژگی گوشت ماهی

طبیعت مطلق گوشت ماهی در درجه اول سرد و در درجه دوم تر است.

 

ماهی آب شیرین سردتر از ماهی آب شور است.

 

ماهی کباب شده در آتش و بریان کرده بهتر از سرخ شده در روغن و هضم آن سریع است.

 

خوردن ماهی موجب تشنگی می‌شود که با صبر کردن رفع می‌گردد. اگر بعد از ماهی آب نوشیده شود، کبد و معده سرد می‌شود و جذب مختل می‌گردد.

 

مضرات: ماهی برای عصب و معده بلغمی مضر است. برای افراد سرد مزاج مضر است.

 

مصلح: بهتر است با روغن گاو یا بادام و یا کنجد پخته شود و هنگام مصرف زنجبیل پرورده و آویشن.

مطالب مرتبط:

علائم سردی بعد از خوردن ماهی

بعد از خوردن ماهی چی بخوریم

ماهی برای چه کسانی ضرر دارد

خواص ماهی برای چشم

خواص ماهی برای معده

خواص ماهی برای پوست

ارزش غذایی گوشت ماهی

فواید ماهی برای مغز

فواید و مضرات گوشت ماهی

خواص ماهی برای مردان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.