طبیعت مطلق گوشت ماهی در درجه اول سرد و در درجه دوم تر است.
ماهی آب شیرین سردتر از ماهی آب شور است.
ماهی کباب شده در آتش و بریان کرده بهتر از سرخ شده در روغن و هضم آن سریع است.
خوردن ماهی موجب تشنگی میشود که با صبر کردن رفع میگردد. اگر بعد از ماهی آب نوشیده شود، کبد و معده سرد میشود و جذب مختل میگردد.
مضرات: ماهی برای عصب و معده بلغمی مضر است. برای افراد سرد مزاج مضر است.
مصلح: بهتر است با روغن گاو یا بادام و یا کنجد پخته شود و هنگام مصرف زنجبیل پرورده و آویشن.
مطالب مرتبط:
- پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳ ۰۹:۴۰
- ۶ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر