طبیعت گوشت مرغ جوان، چاق و خانگی در درجه اول گرم و در رطوبت معتدل است.
خوب پخته شده آن غذائیت زیادی دارد و لطیفتر از پرندگان دیگر است. خون صالح تولید میکند و افزاینده عقل و منی است و اگر خوب پخته نشود این اثرات را ندارد. غذائیت جگر مرغ زیاد، چاقکننده بدن و دیر هضم است.
مضرات: خوردن آن با شیر، کشک، ماست، پنیر و سایر لبنیات ایجاد قولنج میکند. مداومت خوردن آن باعث ایجاد نقرس و بواسیر میشود.
مصلح: ادویه گرم از عوارض آن میکاهد.
مطالب مرتبط:
- پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳ ۰۹:۳۹
- ۴ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر