ویژگی گوشت مرغ

طبیعت گوشت مرغ جوان، چاق و خانگی در درجه اول گرم و در رطوبت معتدل است.

 

خوب پخته شده آن غذائیت زیادی دارد و لطیف‌تر از پرندگان دیگر است. خون صالح تولید می‌کند و افزاینده عقل و منی است و اگر خوب پخته نشود این اثرات را ندارد. غذائیت جگر مرغ زیاد، چاق‌کننده بدن و دیر هضم است.

 

مضرات: خوردن آن با شیر، کشک، ماست، پنیر و سایر لبنیات ایجاد قولنج می‌کند. مداومت خوردن آن باعث ایجاد نقرس و بواسیر می‌شود.

 

مصلح: ادویه گرم از عوارض آن می‌کاهد.

مطالب مرتبط:

از کجا بفهمیم مرغ هورمونی است

بهترین قسمت مرغ برای خوردن

فواید مرغ و خروس

خواص گوشت مرغ برای کودکان

از فواید گوشت مرغ در جدول

فواید مرغ برای انسان چیست

مضرات گوشت مرغ ماشینی

مضرات گوشت مرغ در طب سنتی

فواید مرغ کلاس اول

مضرات گوشت مرغ

مضرات گوشت مرغ ماشینی

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.