ویژگی گوشت گوساله

طبیعت گوشت گوساله: مزاج آن گرم و تر است.

 

بهترین گوساله آن است که یکساله باشد و چندروز قبل از کشتن بیشتر به او آب بدهند و روزی که قصد کشتن آن را دارند گوساله را بدوانند تا خسته شود و سپس او را ذبح کنند و در سرکه بخوابانند و استعمال نمایند.

مطالب مرتبط:

خواص گوشت گوساله در طب سنتی

فواید گوشت گاو

ویژگی گوشت گوساله

مضرات گوشت گاو نی نی سایت

گوشت گوساله بهتره یا گوسفندی

مضرات گوشت گوساله برای کودکان

فواید و مضرات گوشت گاو

مضرات گوشت گوساله از نظر طب سنتی

قیمت گوشت گوساله امروز تهران

فواید گوشت قرمز برای مردان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.