ویژگی ترب

بهترین نوع آن آب‌دار، نازک، تند، دراز و کم‌ریشه است. لطیف‌کننده و تحلیل برنده ورم‌ها بوده و برای بواسیر، سل، سیاتیک، روماتیسم، سنگ مثانه و .. مفید می‌باشد.

 

 

نکته: برای گرفتن آب ترب ، ترب را ورق ورق کرده و سطح آن را با عسل بپوشانید و در آبکش بچینید. سپس ظرفی زیر آن بگذارید تا آب خارج شده در آن جمع گردد.

 

 

مصلح: نمک، عسل ، زیره خیسانده در سرکه

مطالب مرتبط:

خواص ترب سفید با عسل

خاصیت ترب قرمز

خواص ترب سفید برای مردان

خواص ترب سفید در طب سنتی

خواص ترب سیاه

خواص ترب سفید برای کلیه

ترب سفید را چگونه مصرف کنیم

مضرات ترب سفید

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.